Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Συνέντευξη με Amok

• Το όνομα σου (Amok) πως προέκυψε;

Προέκυψε από την ένωση 2 προσωπικών και αγαπημένων λέξεων

• Ποτέ ήταν η πρώτη σου επαφή με το graffiti;

Aν και οι μπογιές με ενθουσίαζαν από πιτσιρίκι η πρώτη επαφή με το συγκεκριμένο άθλημα ήταν στο γυμνάσιο επηρεασμένος από το το risk που είχε Ίδη αρχίσει να πειραματίζετε στο διπλανό θρανίο.

• Γουστάρεις το bombing ή προτιμάς να κάνεις πιο «χαλαρά» graffiti?

και τα 2 έχουν την γλυκά τους .Το πρώτο είναι η αγνή του μορφή και σε γεμίζει καυλα αφού είναι στους δρόμους οπού πρέπει να είναι. Ενώ το δεύτερο σε χαλαρώνει και να μπορείς να εξελίξεις αυτό που θες και να το κανείς παίρνοντας όμορφα με λίγους φίλους και δίνοντας ένα εικαστικό αποτέλεσμα πιο άρτιο .Θα μπορούσα να πω πως το πρώτο είναι πιο κοντά στην κουλτούρα της φάσης μας ενώ το δεύτερο προσεγγίζει πιο πολύ την τέχνη(αν χρειαστεί να βάλω ταμπλέτα για να περιγράψω μια κατάσταση)

• Τα σχεδία σου τα βγάζεις πρώτα στο blackbook η και απευθείας στο τοίχο;

Προτιμώ να πειραματίζομαι με το χαρτί πριν περάσω στον τοίχο

• Yakuza; Πως προέκυψε αυτό το όνομα για το crew σας;
.
Το Yakuza(893) που το χρησιμοποίησε και η Ιαπωνική μαφία, προέκυψε σαν ανάγκη να στεγαστούν τα παιδικά μας όνειρα, αποθυμένα και δουλειά κάτω από ένα όνομα που θα περιλαμβάνει graffitαδες καλλιτέχνες,street artists και μουσικούς που αντιλαμβάνονται τις ίδιες ιδέες με διαφορετικό και μοναδικό τρόπο, και θα μπορεί να τους κάνει να μην νιώθουν ντροπή για αυτή τους την αγάπη και μετά τα 30 τους.

• Ποτέ συναντιέστε με όλο το κρου;Αφου μερικοί είναι Θεσσαλονίκη και άλλοι Βόλο;

Συνεχεία,η απόσταση δεν παίζει ρολό όταν υπάρχει αγάπη σεβασμός και κοινή καύλα για αυτό που κάνουμε. όλοι μας καταλαβαίνουμε τις υποχρεώσεις τον άλλον και την διαφορετικότητα τον προτεραιοτήτων μας και δεν έχει σημασία για μας αν πέρασε ένα λεπτό η ένας χρόνος από τότε που συναντήθηκε κάποιος από μας με έναν άλλο.

Τι συμβουλές θα έδινες στους graffitαδες;

Για να δώσω συμβουλές θα έπρεπε να νιώθω σίγουρος για αυτά που λέω και πρεσβεύω. δεν ξέρω αν ισχύει αυτό. εγώ βρήκα τους λόγους που κάνω graffiti μέσα μου και είμαι ok με αυτό.δεν νομίζω πως αυτό από μόνο του με καθιστά ικανό να δώσω συμβουλές σε άλλους.

StepOner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου