Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Συνέντευξη-Smash Hit


Οι Smash Hit παραχωρούν την πρώτη τους συνέντευξη στο blog μας

1. Τις καλησπέρες μας αλάνια,τι λέει όλα καλά;

Καλησπέρα Γιάννη,σε ευχαριστούμε για την πρόσκληση!Ολα cool και ιδιαίτερα μετα την κυκλοφορία του cd μας αισθανόμαστε πολύ ανεβασμένοι!


2. Καταρχάς πως επιλέξατε το όνομα Smash Hit για να σας εκπροσωπεί;

Η αλήθεια είναι οτι ήταν εντελώς αυθόρμητο...Εκείνο το διάστημα είχαμε συσσωρευμένη μέσα μας απίστευτη ενέργεια και θέλαμε κατεπειγόντως να την βγάλουμε πρός τα έξω.(καλλιτεχνικές ανησυχίες...!!!χαχα)Τι ποιό εκφραστικό λοιπόν απο SMASH HIT!

3. Ποτέ και πως δημιουργηθήκαν οι Smash Hit;

χαχα!Τώρα το συνειδητοποιήσαμε!΄Εχουμε επέτειο!Κλείσαμε 2 χρόνια κοινής πορείας και δημιουργίας.Πρίν απο τους smash hit,συμμετείχαμε σε ενα αλλο crew και όταν εκεί μπήκε τελεία προχωρήσαμε τα δυό μας και όπου μας βγάλει!

4. Barry Mitchell Jr και Denjah-D πως επιλέξατε αντίστοιχα αυτά;

Barry Mitchell Jr:αυτοπροσώπως!Είναι το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο που το οφείλω στον πατέρα μου που είναι αμερικάνος.

Dj Denjah-D:Απο μία ατάκα που είχε πει ο Old Dirty Bastard σε ενα κομμάτι του Big Daddy Kane το "Show n' Prove" μετά χρησιμοποιήθηκε απο Blahzay Blahzay στο κομμάτι "Danger" για ένα scratch-ρεφρέν (hook) , και αφού μου κόλλησε και το έλεγα συνέχεια (χαχαχα)το έβγαλα έτσι στον χαβαλέ! καλό ε?

5. Οι πρώτες σας δουλειές σαν Smash Hit;

Η πρώτη μας δουλειά κυκλοφόρησε το 2010 με τον τίτλο "Deathblow stuff vol.1"και η δευτερή μας πρίν απο 1,5 περίπου μήνα και μιλάμε για το "Boom bap theory".


6. Τι είναι Hip Hop για σας;

Ευθύτης,αμεσότητα,αυθορμητισμός,έκκρηξη συναισθημάτων,παρατήρηση,συμμετοχή,κριτική,έκφραση αγάπης και μίσους...Με λίγα λόγια ενεργός συμμετοχή στα κοινά,υπό την έννοια του δρώ και αντιδρώ!Που σημαίνει οτι δέν είμαστε ανενεργοί παρατηρητες των όσων γενικά συμβαίνουν γύρω μας.Επαναστάτες με αιτία;χμμ...Ισως!


7. Barry,τι σε έκανε να πιάσεις το μικρόφωνο;

Νομίζω οτι η απάντησή μου στην προηγούμενη ερώτηση καλύπτει και την παρούσα.Δέν είμαι ψωνισμένος με τα mic's και τα stages.Είμαι πορωμένος με το hip-hop γιατί νιώθω οτι με απελευθερώνει,μπορώ να εκφράζομαι ελεύθερα και να μεταδίδω τις σκέψεις μου προς πάσα κατεύθυνση.

8. Ποια ήταν τα πρώτα σας hip hop ακούσματα;

Wu tang clan,cypress hill,Mobb deep,krs one,rakim,coolio,public enemy

9. Barry Τι σε επηρεάζει όταν γράφεις ένα τραγούδι;

Πρωτίστως η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκομαι και βεβαίως το Beat παίζει σημαντικό ρόλο.


10. Έχεις κάποια πηγή έμπνευσης;

Η ζωή απο μόνη της είναι ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και ειδικότερα στον αιώνα που διανύουμε τα ερεθίσματα είναι άπειρα!Επειδή τα θεματά μου πανε πiό πέρα απο battle rap καταλαβαίνεις οτι ακόμα και το πιό μικρό γεγονός μπορεί να εξελιχθεί σε 16 μπάρες.

11. Tι θέλετε να επιτύχετε μέσα από τα τραγούδια σας;

θά σου πούμε αυτό : Νιώθουμε οτι αγγίζουμε ευαίσθητες χορδές και ότι τα μηνύματα μας έχουν παραλήπτες.Αυτό είναι και το ζητούμενο!

12. Πείτε μας λίγο για το νέος σας cd με τίτλο Boom Bap Theory

Τί θέλεις να σου πούμε τώρα;Έχουμε απογειωθεί!Υπάρχουν αλάνια εκεί έξω που έκανα το Boom Bap Theory πλατινένιο!Μας αγαπάνε και τους αγαπάμε!Προσπαθήσαμε να βγάλουμε μια σωστή δουλειά και τα παιδία που συμμετέχουν έβαλαν το λιθαράκι τους.RESPECT πρός όλους!!!


13. Πως βλέπετε την ελληνική σκηνή;

Όπως και τήν ελληνική Βουλή!Πολύχρωμη,πολυφωνική,πολυκομματική...χαχαχαχαχα!!!Σοβαρά τώρα,γίνονται σωστές και καλές προσπάθειες που πολλαπλασιάζουν τα συν στο hip hop.Αρα βρισκόμαστε σε καλό δρόμο...Λεωφόρο θα λέγαμε!

14. Ετοιμάζετε κάποια δουλειά αυτό τον καιρό;

Οι smash hit είναι πάντα σε εγρήγορση!Ηχογραφούμε ώς Boom Squad(Smash hit,Obnoksious Kas,Διττό Μοτίβο,Tony Graves) το πρώτο μας Ep και σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε άλλο ένα Ep γιά μένα(PLAN B) μέ συμμετοχές έκπληξη.

15. Θα παίξουν τίποτα Lives και σε περιοχές τις επαρχίας;

Τι μας λές τώρα!Το θέλουμε όσο τίποτα και οταν τελειώσει ο Denjah με τίς εξετάσεις του θα το βάλουμε μπρός.Σίγουρα θα παίξουν lives στήν Αθήνα και οπωσδήποτε θεσσαλονίκη.Εν τω μεταξύ μας έχουν προτείνει να λάβουμε μέρος σε κάποια lives και περιμένουμε να οριστικοποιηθούν.


16. Λίγα λόγια για τους Εαυτούς σας

Τί να πούμε για εμάς;Δέν θα είμαστε αμερόληπτοι!χαχαχαχα


17. Κλείνοντας έχετε να προσθέσετε κάτι άλλο;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ αλλά ο έλληνας θα την βρεί την άκρη του!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου